Molotovcocktail

‘Iedere ware revolutie begint het met gooien van molotovcocktails. Pas als de brandende flessen op straat stukslaan, weet je dat er echt iets gaat veranderen.
In mijn leven is de revolutie zojuist begonnen. Daarom heb ik net een vriend een tattoo van een molotovcocktail laten zetten. Alles moet helemaal anders. Ik blowde te veel. Daar ben ik mee gestopt. Ook met drinken. En ik eet zo min mogelijk suiker. Maar het belangrijkste: ik ben weer serieus aan het schilderen. Met wat vrienden hebben we een collectief: Indebt heten we. Binnenkort hebben we een expo in de Govert Flinckstraat. In zo’n garage waar normaal van die marktkramen staan… Maar ik ga er vandoor. Ik heb geen tijd. Ik moet nog nieuw werk maken. Mijn revolutie is nog niet afgelopen. Ik ga nog een flesje benzine stukgooien.’

Jasper

Jasper

Molotovcoctail

Molotovcoctail

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*