Rafelrand

Twintig jaar woont hij er nu. De eerste kleine wagen geruild tegen een woonbootje. Toen zijn dochters geboren werden, steeds een stukkie er aan gebouwd. Iedere vier jaar maakt het nieuwe stadsdeelbestuur plannen omdat ze pal naast metrostation Overamstel wonen; of eigenlijk half er onder. Zijn grootste probleem is dat alles zich ophoopt: een vriend parkeert zijn Chrysler LeBaron, van zijn dochters mag hij nooit iets weggooien, en overal ligt hooi voor het paardje; de ezel is gestolen. (Wie steelt er nou een ezel). Vandaag is hij aan het opruimen. En morgen waarschijnlijk ook. En overmorgen…

Opruimen

Opruimen


Er is niet veel verandert sinds 2009.

2009

2009


De ezel in 2009.

Het ezeltje

Het ezeltje

[c

  1. Pingback: De tweeling

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*