Melodica

Hij: “Je moet de mensen een beetje liefde voor muziek bij brengen, en voor de Heer.
Ik ben een Javaanse Amsterdammer, zonder god opgegroeid. Ik heb vijf jaar in Zuid-Amerika vastgezeten, en daar heb ik god ontmoet. Alleen al het feit dat ik er heel uit ben gekomen is een teken dat ie bestaat.
Mijn broer zat op pianoles, ik wilde op judo. Je mocht maar een ding. Ik spreek vijftiger jaren, twee keer in de week vlees op tafel. Ik heb mezelf piano leren spelen.
Ik heb vijf keer vastgezeten, acht jaar bij elkaar. Allemaal drugs.
De eerste keer in Spanje,was ik twintig, onder Franco nog. Daarna in ’79 in Marokko. Ik had een klein plakje hash gekocht voor mij en mijn vriendin. De rechter wilde me 3 maanden en 16.000 dirham voorwaardelijk geven. Vraagt ie of mijn vriendin nog wat te zeggen had. Zegt ze dat het een corrupt zooitje is en dat iedere politieman rookt. Weg voorwaardelijk; zitten en dokken.
Dit is mijn lievelingsmuziek: Bach, heeft ie voor zijn dochter geschreven. Het is eigenlijk een beetje koud om te spelen, dan is ie vals.
Ik ga binnenkort weer naar Zuid-Amerika. Ja,natuurlijk wel. Ik weet nu hoe het moet, mij pakken ze niet meer. Als ik terug ben heb ik een beetje geld, dan bel ik je. Gaan we samen iets moois beginnen.”

Melodica

Melodica

Dit is mijn lievelingsmuziek: Bach, heeft ie voor zijn dochter geschreven

Dit is mijn lievelingsmuziek: Bach, heeft ie voor zijn dochter geschreven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*