Smokey

Eindelijk had ik weer eens tijd om mijn Antilliaanse motorvrienden in de Bijlmer op te zoeken. Ze hadden me al afgeschreven. De foto´s die ik heb meegenomen maken veel goed. Ik krijg meteen bier.
Leo heeft eindelijk zijn motor teruggekregen van justitie. Of ik er een mooie foto van kan maken. Hij heeft nog helemaal geen foto´s nadat hij zijn motor had gecustomised: bij de eerste donut werd hij in beslag genomen.
Bij de garageboxen is Smokey aan het boksen met een andere man. Niet echt, maar toch wil geen van beiden voor de ander onderdoen. Ze vragen me wie er zou winnen in een echt gevecht. De andere man is gespierder, heeft een redelijke bokstechniek, maar toch kies ik voor Smokey. ´Jij ziet er het gevaarlijkst uit. Misschien kan hij wel beter boksen, maar voor jou zou ik een blokje om lopen.´ Hij kan mijn eerlijkheid wel waarderen.
Terwijl ik foto´s maak van Leo´s motor, raken de mannen in een verhitte discussie. Mijn Papiamentu laat me in de steek; ik heb geen idee waar het over gaat. Opeens pakt Smokey een plastikzak en haalt daar een gamba uit. Blijkt dat ze elkaar proberen af te troeven met het beste recept voor grote garnalen.
Gelukkig gaat het daarna weer gewoon over neuken.

Smokey

Smokey

Leo heeft zijn motor terug

Leo heeft zijn motor terug

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*