Carrière

Is het niet veel logischer dat grootouders hun kleinkinderen opvoeden. Zij hebben meer tijd dan de ouders, hoeven geen carrière meer te maken en weten misschien ook wel beter hoe dat opvoeden eigenlijk moet.
Dit meisje woont bij haar oma. Vandaag heeft ze haar meegenomen naar de markt op het Mosveld. Oma vind de Dappermarkt leuker, maar hier hebben ze wel lekkere kibbeling. Ik probeer wat over ze te weten te komen. Erg spraakzaam zijn ze niet. Of ik misschien van de AIVD ben? Ik vraag of de jongen en het meisje verliefd zijn. Nu wordt me duidelijk gemaakt dat ik echt te nieuwsgierig ben.
Als ik bedank voor de foto vraagt oma of er nog een carrière als model voor haar in zit. Daar gaat mijn stelling over grootouders en opvoeden.

Hier meer snackende mensen in Noord

Oordeel zelf...

Oordeel zelf…

  1. ali says:

    foto voor mijn dochter op mosplijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*